Skogsvandring

Igårkväll for ja och cykla med pojkarna vi cykla genom stan och ja var skiträdd att de sku börja åska eftersom det såg ut så.. OCH jag cyklade ner för en trappa!! haha ja var livrädd då också men ja måsta ju prova när alla andra gjorde de :P  måsta fara hem för jag sbörjade ju halv 8 imorse så halv 1 for ja hem och sov..

så imorse steg ja upp och fr på jobbb de var tungt efter 6 timmars sömn och 5 timmars natten före.. lite sliten..

idag efter jobbet for ja rex och mimmi ut i skogen och letade svamp :p rex sprang på för fullt det var jätte roligt att vara där och hoppa och busa i skogen.. lite staffefnatt några gånger också .. gulligt..

Vi hittade ingen svamp!! bara massa blåbär och äckliga spindlar.. Mimmi plockade lite blåbär och rex var nyfiken på vad hon gjorde han sprang mellan mig och mimmi och höll koll på vad vi höll på med.. slog ett antal kullerbyttor gjorde han :p

så nu ska vi börja med skogspromenader, han blev jätte trött och utslagen efter det :)

Imorgon ska ja på streetdance ska bli kul, ska försöka börja träna nu igen :)

ha det bra





Rex ute i skogen, bilden tagen med min mobil med bara 3 mgp och ändå tycker ja den tar lika bra som min kamera.. konstigt:p


jobbet

idag har ja och rex vart till stan och busat inomhus :P hans nya leksak är en hit, gummileksak som rör sig lite på nå sätt.. bra när det kliar i tänderna att bita på gummi :) sitter på jobbet nu och snart kommer de väl åska.. fyfan vad äckligt ja hatar de och är livrädd för de.. :/ tur att ja inte är ensam.. imorse åska det lite men de var ingen fara eftersom de var så långt borta.. var och kollade på en systemkamera också idag.. filma i hd, väska, extra batteri, minneskort och grejjer men de var lite dyrt tror ja.. någon som vet en illig men bra till salu?? behöver en ganska fort eftersom rex min underbara bebis har tuggat sönder den andra ja hade,, och ja tar ju ganksa mycket kort så käns lite bittert.. ikväll ska ja väl til rockoff och kika en sväng.. bar de inte blir världens skit väder.. imorgon är det fyrverkerier när det är ista dagen på rockoff och stefan kommer hem också.. plus att ja e ledig imorgon :d skönt har inte vart de sen förra lördagen.. sen e e jjobb på söndag och måndag igen.. det har blivit nå konstigt i dom tidigare inläggen fat ja skriver mellanrum mellan styckena så blir alt i en lång text.. :/ hoppas de blir bra nu då.. ha det bra

Töntar

http://www.tidningen.ax/article.con?id=17835&iPage=1 Haha asså jävla moppepojkar som rånar ålandsbanken, försöker fly och kör omkull med moppen och sen blir fasttagna vid magique.. skulle villa vart där och titta men inte blivit skjuten :p japp var ut och gick i 1 ½ - 2 timmar igår killarna ja johanna jenna och rex mycket trevligt.. ikväll blir det takida :) har köpt nytt nithalösband till rex nu =)

Promenad genom stan

Sitter hemma nu och har just vaknat.. skönt att få sova ut för en gångs skull.. imorgon ska ja ju upp tidigt igen.. :/ I fredags var ja hos mimmi och började dricka, jag kim mimmi och jonas :) sen kom killarna och körde oss till mariepark där star pilots just slutade spela och farbror fläsk satte igång.. jätte kul, dansade och var med trevliga folk.. sen drog alla förutom ja mimmi och kim till arken och efter ett tag stängde rockoff så vi promenerade genom stan till arken gick ja resten hem.. sen slutade vi på bp och så for ja hem och tutta.. skjutsade hem kusse och totte till torp också :p Igår jobbade jag 15-21.30. Efter jobbet så for ja till museet där pampas krille döparn och helle var sen kom också danne och kicke.. jag krille och helle gick till selekt dom andra åkte bil dit och så käka vi lite sen stack alla iväg mitt i allt.. jag helle och krille gick genom stan, stannde vid eat och pratade med basse hansi stefan och några till.. vi fortsatte ner till mariepark där alla var påväg hem eftersom de stängde, och upp igen.. jätte skönt att gå lite :) sen kötrde vi människor lite hit och dit och slutade i garaget en stund innan vi for hem oxh sov.. nu ska ja aktivera min hund lite =) igår var ja ut med isak och rex och gick på samma gång de var lite roligt.. hahha men dom var duktiga :)

Rockoff

Ikväll börjar rockoff ska man fara dit eller ska man skita i de? jag jobbar kväll imorgon men man kna ju ta lite:) blir väl att fara dit en sväng och kika iaf.. Sitter på jobbet nu också med cindy, men idag går hon på semester och sen när hon kommer tillbaka då har ja slutat här.. så sista passet med henne nu.. =/ har vart ganska kul att jobba med en kompis :D men dåligt för magen eller hur cindy? ;p Igår for svärföräldrarna och anthon hem.. vi var på middag till kungsö allihopa macke och johanna och isak var också med så isak och rex busade på.. men dom har börjat låta varandra vara lite mera nu vilket är bra då går det lättare att ha dom i samma lägenhet och man behöver inte hålla lika mycket koll:p Tog sig ett dopp gjorde dom också isak är så duktig som går i :D <3 Sen for vi hem till stan och kika på film en kortis innan ja och rex och mimmi skulle gå på promenad men rex var så trött att han vägra gå!! Så vi for en sväng med bilen ist.. han sov io bilen och sov sen hela natten när vi kom hem.. en trött staffe.. Nu ska ja gå och jobba lite.. ha de bra vi syns säkert under rockoff :)

you want a piece of me?

Britney konserten var jätte bra:D
fullsatt i globen, massa ljud, bra stämmning med dans och sång och en porrig britney :p
hela konserten hade tema cirkus och i början var de en cirkusföreställning och sen kom hon :)
det var verkligen jätte bra och roligt

jag och mimmi övervann vår rädsla och åkte tunnelbana dit och hem från konserten.. mitt i natten sen skulle vi byta tunnelbana men viste inte vart så vi promenera genom sthlm city mitt i natten.. LÄSKIGT!

väl uppe på rummet så satt vi oss på balkongen och drack lite..
och på dagen före britney gick vi och shoppa..
ja fick hem
några linnen
klänning
skor
jeans
fleece/jacka
smycken
smink
shorts
kjol

säkert glömt någge och de gick inte lite pengar :/

kommer upp bilder och év. filmen på facebook snart =)

Svärföräldrarna är ju som sagt här och igår åt vi på ÅSS och sen spela vi lite spel
ikväll ska vi till kungsö och äta middag :)

idag jobbar ja med cindy, har ingen mat med mig så vi ska ner till stan och äta någgii.
imorgon börjar rockoff också..

Rex har bott i kungsö mån-tis de hade gått jätte bra och han var duktig.. :D har vart ut på inlines och cyckling tur med josefin :)

Tomater och jag är rädd

Sitter hemma nu och äter körsbärstomater. vart så konstigt sugen på de efter en dag på jobbet slutade halv 10 och for senda till garaget där mina underbara kompisar (krille, kicke och danne) hade fixat min cykel :D dom är ju bara för bäst!

just de ja har inte berättat om min cykel histora ja ska dra den kort!
igår skulle ja och johanna fara och titta på en cykel till lantis som ja skulle köpa.. Krille och helle kom efter i pickisen för att ta den på flaket..
Vi kommer dit och ja och johanna går och förhandlar, pojkarna fick inte komma med för de sku bli så pinsamt.. DUMT!!
vi tar cykeln och kör den till garaget där vi upptäcker massa fel som tex vint bakhjul och nå lager slut..

ja säger åt killen att ja inte vill ha den att vi kommer tillbaka med den, efter lite nojs så var han hos polisen och vi med därefter.. polisen sa att ja har ingen rätt att lämna tillbaka den så där sitter ja med en rutten cykel och är ledsen..

men idag har dom fixat allt bytt däck och fixat så den går att cykla på :D:D äör så glad och tacksam :D

jo men ja sitter ju här nu då¨och gosar med min bebis och lyssnar på regnet ja hoppas de inte börjar åska för de hatar ja och är livrädd för:!!

Var sita gången på valpkursen, dom tyckte vi var så duktiga så vi gfick prova på en övning som dom öldre hundarna har på deras vardagslydnadskurs gick halft bra men ändå nöjd :)

har gått ut och kissa, ner till bilne och tillbaka utan koppel idag går jätte bra :D han är dukigt..

snart kommer svärföräldrarna och snart är det britney.. bara 5 dagar kvar =)

ha de bra och håll tummarna för att åskan ej hittar hit!

Duktig hund

Halåå på er

Helgen var ganska lugn på lördan var vi till idas examensfest var trevligt :D
drog vidare till stan och kolla på fyrverkerierna och sen simma vi mitt i natten..

Nu har sambon farit iväg på sitt skitjobb igen och är borta 8 långa dagar : /
det är alltid lika jobbigt och jävligt.. ja hatar de

Nu i veckan ska ja jobba hela veckan förutom söndag Macke och johanna sku åtminstone ta rex några dagar :)
På tisadg är det sista gången på valpkursen har varit riktigt bra..

var ut och gick med johanna dennis och rex idag dom gick lösa och först bråkade rex med dennis men han satte rex på plats och sen gick rex vid min sida hela vägen i princip och när han ville/var på väg att flyga på dennis ropade ja in honom och han kom direkt .. framsteg :D
har köpt  nytt godis till honom också som han älskar..
idag framkallade ja 216 bilder på rex och då e typ hälften bara ska göra ett fint album..

japp och på lördag blir de avskedsmiddag för syster :( ja blir ledsen ska leva utan henne i 10 månader :( hoppas du får de bra och att dom är snälla med dig jossan..

och på måndag drar ja och mimmi i väg på britney :D
lite läskigt att en vakt blev skottskadad i går eller förrgår på de hotellet vi ska bo på :O hoppas ja klarar mig..

nu tutta

Helgen

Jag jobbar och jobbar.. fred lörd.. men imorgon sönda e ja ledig ska bli skönt..

sitter på jobbet nu med cindy, vi jobbade igårkväll också och då gick vi ner till torget och var på stan och kika soft :)
efter jobbet var ja bara hemma med min älskling(och rex såklart som var jätte mys och puss sjuk ) Mina söta pojkar..

rex har lärt sig sitt ligg och tass jätte bra.
Nu när ja jobbar får han vara med husse och gå långpromenader ja vill också..

Jo igår när vi kom hem på kvällen hade han bitit sönder en hund tidning och lite papper plus vält mina blommor bredvid sängen som har vissnat för längesen så han tyckte väl att han sku ta ut dom.. Men dom kom inte så långt allt låg i sängen i 1000 bitar så husse fick dammsuga golvet och byta lakan.. Är det det som kallas duktig vovve? : / :p

ska till idas examens fest ikväll med fina och mimmi ska nog bli trevligt kan ja tänka mig..

den 15onde ska vi till sverige på bröllopsfest till GoS !

Ha det bra


RSS 2.0