Bilfan

Har massor ja sku behöv göra.. Till exempel lämna in bilen på lagning...
Hata bilar asså.... fanskapet gick inte igenom besiktningen.. Handbromsen tar ingenting, ett nytt däck bilen måste fram och bak vagns justeras, spindelled och drivaxeln ska fixas..Kul och spara pengar när de går till detta.... Men imorgon på förmiddagen för ja linnea till dagis så kan ja fara och fixa allt ja måste, sen skola från halv 1 - 16.

Vi ska ha praktiska övningar, så vi ska borsta tänderna på varandra, tvätta varandra i ansiktet, förflytta och mata varandra.. hahah!

Torsdag förhoppningsvis ledig som de ser ut nu och fredag går vi tll halv 12 sen e e praktik i 2 veckor :D
Norra ålands hemsjukvård... Intressant :)

ha de bra, ska fixa rex grav också så ska ni få se vad fin den är <3

Jag saknar dig, ja saknar dig min rex

Ja vad ska man säga dagarna går och ja saknar min lilla vovve varje sekund <3 
 
igår fick ja ett gullgit paket på min bil v jenny och jessica, en filt, ett ljus och choklad! <3
For också till Fina o Levi och höll dom sällskap över natten och dom höll mig sällskap kan man säga.. 
vi åt fajitas och sen när barna lagt sig så hade vi lite mys med chips och idol. =) <3
 
Sov där och imorse for vi och to ut hästarna sen for vi hem Moster josefin kom och träffa oss lite innan ja sku fara på jobb.. 
 
Tycker också om att mina vänner Johanna och Fina har börja blogga igen så man har något och läsa :) 
 
Imorgon kvällsjobb igen och Linnea åker till Joseph tills på Tisdag morgon.. 
 
Godnatt 
Och godnatt kexet hoppas du sover gott och inte fryser när de e kallt ute men hans filt är varm och gosig som han tuttar i. <3
Mamma kommer alltid älska dig : ' (
 
 
 

01.03.09 - 25.09.14

Igår fick min bebis somna om, ja tror de var den värsta dagen i hela mitt liv.. de slår allt hemskt som man vart med om så var detta de värsta.. Att förlora sin hund är inte de roligaste man kan va med om.. och många tycker kanske att de e bara en hund..
Men fan inte!
Rex var inte bara en hund.. ja tror att alla som träffat den vovven har blivit berörd av honom på ett eller annat sätt.. Han var så glad, överglad, pussiger, famnhund, ville bara att man sku älska han..
Han älskade livet!
 
Begravningen och allt var lugn sansat och väldigt fint!
Hittade en hästsko och en sten som var format som ett hjärta... vad e oddsen? 
Kunde inte bli bättre.!
Nu sover han i kungsö i sin favoritfilt min älskling <3
älskar han och saknar han redan så otroligt mycket..
 
Satte bara och grät igår kväll Linnea kom och krama mig flera gånger <3
 
Imorse kom hon upp (i vanliga fall kommer rex emot henne och pussar henne från topp till tå) hon gick till soffan och såg frågande ut och sa : Kesse komma snart! 
Neeää ja berättade att han har flyttat till himmelen och blivit en stjärna.. hon titta ut genom fönstret och upp i himmelen..
 
 

Hösten

Hösten är kommen och de gick lite väl fort va? mitt i allt e de mörkt 8 på kvällen och de e askallt.. idag iaf när de regnat och blåst..
ja vill ha sommar året om tack!
 
och dagarna går allt för fort.. imorgon tisdag sen onsdag sen torsdag... Panik! :( har man gjort rätt val? Ja vet att ja gjort de men va fan de e så tungt ja orkar inte tänka på de hela tiden att ja ska förlora min bebis och de e ja som bestämt de?? hur fan kan ja bestämma något sånt!?! idag åska de och han vart rädd igen.. kom och sov med mig i sängen inatt och när ja kom hem från skolan hade han röjt lite... usch nu måste ja sluta tänka på de.. och se på paradise hotel ist.
 
Varit hos Fina ikväll med Mimmi.. ungarna röjde som aldrig förr hoppa upp ch ner på stolarna överllt.. hörni ha de bra nu puss och kram tack för mig

nå nu då :)

Lite trög på de här har ja verkligen vart nu asså.. nu får de bli skärpning..
 
men har haft så mkt
Skolan
Rex
Linnea
Lite festande
Jobbat
 
Nå skolan -  går iaf bra än så länge.. myket grupparbeten vilket ja tycker är jobbigare än att jobba själv.. då har man bar sig själv och tänka på och planera med, nu ska de passa och anpassas efter sig själv.. men om man ska framföra något i klassen vill ja ju gärna ha med mig flera..
 
Rex - är det inte alls bra med och jag har med vetrinär kommit fram till att han ska få somna och fara som en ängel till himmelen... :'( <3
han hade ju då cacner för någon vecka sedan så opererades han för det och efter det har han inte vart sig själv.
han (som alla andra i kullen tydligen) är ljudkänsliga och nervösa och pirriga.. som tydligen har kommit i den här åldern. de senaste halv året / året har dom måsta ta bort 4 av rex syskon pga detta.. över nervös o överkänsliga för ljud, vissa kunde inte gå ut och gå och vissa gjorde utfall (aldrig attackera men utfall) mot familjemedlemar..
nå rex då har ju alltid varit nervos och hispig.. "världens mesigaste kamphund".. och nu går de inte att fara bort då vänder han upp  och ner på lägenheten.. han har tuggat sönder Dörrakarmen, brevinkastet, handtaget, listen, tapetet, fönsterbrädet och vädringsluvckan en gång när den stod öppen.. de betyder att han har ju panik och bara vill ut från lägenheten nu när ja inte är hemma..
jag kan inte o vill inte utsätta han för den paniken och stressen varje dag..
ett alt. är att omplacera men de vill ja inte heller pga risken finns att han kan göra något
och ett miljöombute sku han knappast palla
Sen mediciner men ja vill inte droga minm hund varje morgon för att han ska kunna vara lugn hemma ensam..
Så så ledamt och sorgligt är de ja tog beslutet i Torsdags och då STÖRT LIPA ja i 3-4 timmar.. var inte snygg dagen efter i skolan med bollar som ögon!
Men nu har de lagt sig lite och man får tänka som Gisela sa att han har hjälpt mig genom mkt hemskheter i livet nu e de min tur att hjälpa honom...
han kommer få sova i kungsö där han älskar att vara!! <3 älskade vovve!!
 
Linnea - växer Var till BVC 3e september och då på 2 års kontroll hon är 88,6 cm lång och väger 11,7 kg så inte sååå stor tjej :)
"växer bra trots liten i maten, Rekomenderat fortsätta med D-vitamin. åldersenlig utveckling. talar meningar, förstår bra. Sparkar boll, bygger klossar, sover bra. trivs bra på dagis."
 
nu blir de så långt så hejdå återkommer inom kort ja lovar!

RSS 2.0