Ho ho !

Slängde mig  ner i soffan just.. :p  
Vart på avancia ikväll på pump.. det märks att man inte vart på de på länge.. kunde inte ta vikter som ja ville men vissa övningar så tog ja i fast hjärnan skrek nej men man måste utmana sig själv för att få resultat så de gick bra. . 

Efteråt köpte ja 2 protein bars dom har ju special erbjudande nu när de e sån här vecka.. frågade Frida i receptionen om de bara veta bluff eller om de var bra. . Fick svaret att de inte är hundra bra om man tar de hela tiden om man vill gå ner i vikt.. bättre med en banan.. men nu såhär när ja träna så sent så vill man ju inte äta värsta efter träningen så de e bättre att ta en sån än ingenting  alls de e ju proteiner .. :)  

Och sen i bilen  påväg hen sku ja äta den men då fick ja skit ont i käken som stråla upp i tinningen.. haha ja e inte gjord för att träna får ju bara massa krämpor. . Inflammationer och vaden som alltid värker och en gång fick ja ju blåmärke efter  ett pass.. som att vaderna krampar vet inte vad ja gör med vaderna.. :p  

Imorgon box igen så har ja gått 4 dagar den här veckan och sen pump igen på söndag de e gäst instruktör på avancia så kan ju va kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0