Dagisnojs!

Ursäkta för mitt eviga prat om linnea på dagis.. Men de  eju de ända som händer i mitt liv typ ;p

Idag förde ja dit henne vid 9 dom sku ut så vi gick ut direkt på gården där, hon hittade en såndärn plastmoppe direkt och började köra runt, sen sku ja åka då så sa ja "Hejdå Linnea ja går nu får mamma kram?" Hon bara titta på mig och körde vidare, Jag gick till grinden och ropa Hejdå så hon sku se att ja far.. Hon titta på mig vinka några gånger sen körde hon vidare.. OKEJ! :p haha hon e knäpp :p Men skönt att de inte e skrik och gråt iaf :)

Sen när ja kom efter henne vid halv 3 så sa dom att hon är så glad hela tiden bara skrattar och busar och att hon e så duktig och modig liten tjej som verkligen trivs och är självständig och glad hela tiden!! Kul :D

Sen var de ju simning i vanlig ordning alltid lika kul att klättra upp och ner i trapporna så de höll vi på med och sen med delfinringarna såna måste vi skaffa till sommaren, hon skratta bara när hon var i dom : )

Lånad bild från Linneashopen.se
 
japp sen hem äta och så kom mormor vid 8 kankse vi la pinni och så åkte ja på jobb. mormor ska sova med henne inatt sen imorgon för ja henne till dagis när ja kommer hem och så hem och sova sen hämtar Joseph henne från dagis :)
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0