Bok rekommendationer

Jag fick för ett tag sen 3 böcker av jenny
har läst 1 och håller på med den 2a..
Alla är baserade på sanna historier, vilket är det ända ja kan läsa, ska man läsa något annat som någon hittat på är det inte lika intressant liksom de kan väl vem som helst skriva och hitta på?
men sanna historier de e verkligen någon som varit med om de här hemska sakerna.. USCH! Gråter en skvätt när ja läser men dom är bra!
 
 
Den första var "Sista andetaget"
 
Den handlar om en kvinna (som har ett barn sen tidigare) som hittar en man (som också har ett barn sen tidigare)  som är en riktigt idiot han dricker han är otrogen han far runt hit och dit och behandlar henne som skit!
En dag är hon gravid, han tvingar henne att göra abort och låter henne ljuga att hon fått missfall.
Hon blir gravid igen och denna gång flyttar hon ifrån honom och behåller barnet, han vill inte ha något med barnet att göra och hon accepterar det.
Hon hittar en ny karl och föder barnet dom är lyckliga och sen efter ett tag vill första mannen plötsligt vara en del av barnets liv.. Undan för undan får han träffa henne tillsammans med hennes andra syskon längre och längre stunder när han en kväll föreslår att alla syskon ska ha pyjamasparty hemma hos honom, han bor med sina föräldrar.
Därför tänker hon att okej de e lugnt.
Vilket slutar i att minsta altså barnet ligger död på golvet morgonen efter pyjamaspartyt..
 
 
Den andra "I det tysta"
 
Har ja bara kommit 100 sidor i än så länge, håller på läser den just nu på jobbet faktiskt
Den handlar om en familj mamma pappa 2 bröder och så lillasystern Vicky, hon ser upp till sin bror och dom är värsta bundisar, medans brorsorna alltid bråkar.
Bordern hon ser upp till skyddar alltid henne från allt ont, hon blir mobbad i skolan och han skyddar henne från dom osv..
Men mitt i allt blir han en "gangster" han börjar sno bilar, skolkar, röker, dricker gör inbrott, kommer hem med poliseskort och hans humör far i höjden.
Han är inte alls samma gulliga bror mera och en kväll kommer han in i systerns sovrum och kryper ner i sängen och våldtar henne vilket upprepas...
föräldrarna märker ingenting eftersom dom bor ovanför en pub som dom jobbar på och dom är nere och jobbar...
 
(Gick inte att ladda upp bild på den boken tydligen)
 
Åhå 2a inlägget på en natt de ni ;p

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch! Tur att jag gav dom åt dig dom där skulle jag inte vilja läsa :P

2014-03-17 @ 11:10:58
Postat av: Jenny

Usch! Tur att jag gav dom åt dig dom där skulle jag inte vilja läsa :P

2014-03-17 @ 11:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0