Bodybalance

Prövade på bodybalance idag :)
 
de började med att dom inte frågade om någon var ny sådär som dom alltid annars gör.. men nej vi satte igång direkt ja fatta inte så mkt i början bara hängde med så gott ja kunde :)
 
men de var lite thai chi, yoga och pilates..
efter 20 minuter insåg ja att alla var barfota så ja tog också av mig sockorna :p
 
men alla var lite sådär vimsiga för de var ny release så ingen hängde väl med till 100 % =)
Kändes bra att få jobba lite med dom inre musklerna som lätt har blivit förslappade efter graviditeten, de var ju längesen men ja har inte jobbat upp dom igen så de behövs :)
Sen på slutet var de 3-5 minuters avslappning, mörkt rum med lite ljus på, avslappningsmusik och man låg på golvet på sin madrass med en filt över sig och emelie pratade lugnande hjälpte en att slappna av..
de var nog bra kommer nog gå på de igen, imorogn ska ja prova pilates men ja tror balance e roligare..
 
man sku behöva ett balance pass efter varje annat träningspass man gör så man verkligen stretchar ut alltihop :p en bra combo e ju att combaten e före på torsdagar så först sku man gå på den sen på balancen :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Int va de alls nå hopp eller någge sånt va? :) ja dedär låter ju bättre än pilates iaf, ha ju vart på bodybalance också men va 100 år som allt annat :p

2014-03-28 @ 07:12:03
Postat av: sara

Neej de var inga hopp och inget sånt :) Bara lite thai chi och yoga stå i olika positioner och stäcka hit och dit :P så kom med på de :)

2014-03-28 @ 08:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0