Tandhygenist

VARNING KÄNSLIGA LÄSARE!!
 
Idag var ja till tandhygenisten igen och tog bort tandsten, ja går ju dit en gång i halvåret efter att ja vart graid så har ju gått 1 ½ år nu då.. och när ja var där i början av graviditeten så fick ja problem med tandköttet de liksom lossa och blev fladdrigt.. Haha hur äckligt lät inte de där då? 
 
jamen tandkötts tamparna som sticker upp på tänderna är lösa liksom och hon har alltid sagt att de e normalt och de e de ju när man blir gravid men sen brukar de gå tillbaka och fästa igen men mitt har inte gjort de ännu
 
så när ja hade farit därifrån ringde hon igen och hade pratat med någon över tandläkare typ.. och han sa att de var en aggressiv infektion som kallas ANUG förkortat och om den inte gett med sig ännu och man kan sätta in antibiotika.. 
Men först måste de fästa lite så nu ska ja vara riktigt noga med tandtråden osv så sen antibiotika då kanske? inte vet ja.. 
 
HAHa ja ba jaha nu har ja haft en sån infektion i ett och ett halvt år tjena ;p
 
Men googlar man på de ser de förjävligt ut ja har absolut inte så om ni tror de.. de sitte rnog mot tänderna men om man vicklar på de så e de löst liksom :p
 
HAHA vad ingående :p 
 
japp tack och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0