Kallt




Bilderna är tagit runt jul när Stefan hade Rex över dagen :)
Fina bilder.. Tack!


Fyfan vad kallt det är ute typ 16 minus grader och ja har legat inne i 3 dagar nu och mått skit.. 39.5 graders feber som högst, tonsillerna så stora att dom satt ihop asså inget mellanrum mellan dom de visade sig att ja hade streptokocker men sen fick ja medicin och efter första tabletten försvann allt... superpiller ;p

Imorse var ja och mimmi till hammarland med rex till gropen och lekte med han i dom stora grushögarna :)
men hann bara vara ute i högst 10 minuter sen blev de för kallt, vi frös ihjäl och rex fick frostiga morrhår och frös som en isbit då vart de fort till bilen och köra iväg.. fast han ville vara kvar och springa i 180 men ja tyckte att vi kunde åka..

Har bytt foder också från nutro till Orijen, var macke som tipsa mig om det de är någott nytt dom tagit till holmen.. Bara naturliga ämnen i det..  rex tycker om de jätte mycket :)

Just var vi ut på en promenad de var fortfaranade skitkallt men de gick bättre nu..  Övade på att gå fint i koppel och fot de går som en dans nu :)
Och nu tycker han vi ska leka, kommer fram med en leksak och lägger den vid mina fötter och tittar upp på mig så ja msåte väl leka lite med han nu så han somnar sen :)

Imorgon jobba igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0