Thailand 4

hej hej

har just vart och kakat..
igar var ja och josefin ensama da vid hotellet och doma ndra till sjukhuset som sagt..

idag lag vi vid hotellet och softa bara som vanligt.. :)
och mitt i allt sa hors de smallar och knallar och de spelar satan de lat precis som 3dje varldskriget (overdrivet inte) man blev nastan radd..
men da var de spa avdelningen pa hotellet som blev klart idag och da firade man de med raketer mitt pa dagen, vilket inte syntes men jaa sa gor man har... :P
var riktigt fint och ska nog prova pa en och annan behandling dar.. =)

sen har josefin vatten i orat sen 2 dagar tillbaka och hon tappar typ horseln och da var de liv i luckan over de och  de e de ena och andra jsut nu.. 
kjell och annmarie fick inte komma hem tidigare med ving for de e fullbokat men vi forsoker fixa de pa annat satt.. hoppas bara de funkar..
 pa ett satt vill ja verkligen komma hem nu.. och ja vill anda vara kvar men de e lite jobbigt nu.. 

har vart ut och atit nu och de var val sadar med maten mamma fick ata en fisk som hon inte bestallt och dmo tankte ta vinet av henne som hon drackk.. :P haha

imorgon ska vi fara och shoppa pa kvallen :D ja jhar redan kopt en vaska och en klanning.. 

idag loste ja soduko och de var skitsvart fast de var pa de lattaste.. de gjorde vi alltid hos din pappa och ja kaka pasta carbonara idag vilket vi alltid laga nar vi var ensama for vi kunde inget annat typ.. :P och oooh ja vill ja vill verkligen.. har varit skont att kommma bort och fa tanka over vad man kanner och allt... och nu vet ja absolut vad ja vill!!! hoppas bara..

jaa men vi hors sakert snart och ses om en vecka cirka.. 
ha de bra hemma... 
 
pusshej pa er hemma i snon :)
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0